14/11/2022

Taller participatiu del MA4SURE: ‘La transició agroecològica davant del canvi climàtic. Podria ser la comarca de l’Alt Penedès pionera?’

Com podria l’Alt Penedès entomar millor els impactes del canvi climàtic sobre l’agricultura? La recuperació de pràctiques agrícoles tradicionals podria contribuir a oferir solucions innovadores? Quin és el potencial i quines són les barreres per avançar cap a una desitjable transició agroecològica?El canvi climàtic representa un gran repte per als sistemes agroalimentaris de la Mediterrània. Davant d’aquesta situació, resulta urgent dur a terme profundes transformacions. El projecte europeu MA4SURE (Agroecosistemes Mediterranis per a la Sostenibilitat i la Resiliència davant del Canvi Climàtic), cerca donar suport a la presa de decisions per part dels diferents actors del sistema agroalimentari respecte a la implementació d’innovacions per afrontar el canvi climàtic.Esteu convidats a debatre sobre el potencial, els reptes i les necessitats per a transformar el model agroalimentari de l’Alt Penedès i explorar possibles escenaris sostenibles i resilients al canvi climàtic.

Dia: dijous, 17 de novembre de 2022
Hora: de 17.30 h a 20 h
Lloc: Servei de Joventut de Sant Sadurní d’Anoia (Edifici Índex. C/ Pompeu Fabra 34, 1r pis, Sant Sadurní d’Anoia)

INSCRIPCIONS | MÉS INFORMACIÓ