13/03/2023

L’mBMS a les jornades Ciutats de Ciència

Com connectem la ciència i la ciutadania? Sota aquesta premissa se celebren aquests dos dies de ponències i tallers en què recercaires, entitats, universitats i ajuntaments explicaran projectes diversos que treballen per apropar la ciència i la ciutadania.

El divendres 17 de març a les 10.45 h tindrà lloc el taller Ciència ciutadana i Living Labs, on en Joan Marull, cap de l’àrea d’Ecologia i Territori de l’IERMB i director de l’Observatori metropolità de papallones mBMS, presentarà aquest projecte de ciència ciutadana per al seguiment de les papallones metropolitanes.

Esdeveniment gratuït amb inscripció prèvia.

Data:
Dijous, 16 de març i divendres, 17 de març

Lloc:
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB)
Mirador CCCB
C/ Montalegre 5
08001 Barcelona

Email de contacte:
cuimpb@cuimpb.cat

Telèfon:
93 301 75 55 | 93 302 06 34

PROGRAMA i INSCRIPCIÓ