11/06/2021

Presentació del LET, un laboratori d’idees i una caixa d’eines per a l’anàlisi dels territoris metropolitans

El pròxim dijous 17 de juny a les 12h es realitzarà la presentació pública del Laboratori Metropolità d’Ecologia i Territori de Barcelona (LET) i la seva integració en la xarxa UAB Open Labs com a laboratori d’innovació i recerca de referència.

L’esdeveniment es realitzarà en línia i comptarà amb Rosa Maria Sebastian (Vicerectora d’Innovació i de Projectes Estratègics de la UAB), Ivan Martínez (Vicegerent de Recerca de la UAB), Joan Pino (Director del CREAF) i Joan Marull (Director de l’Àrea d’Ecologia i Territori de l’IERMB).

Podeu trobar més informació sobre l’esdeveniment en aquest enllaç i fer la vostra inscripció aquí.

El LET, com a UAB Open Lab, està cofinançat pel fons FEDER: