23/09/2020

Contribució de membres del LET sobre noves aproximacions integrades d’avaluació del paisatge al Congrés Internacional d’Ecologia del Paisatge

Joan Marull i Roc Padró, van fer dues presentacions el dia 16 de setembre de 2020 amb els títols “Applying thermodynamics to understand the links between energy, information, structure and biodiversity in human-transformed landscapes” i “Socioecological Integrated Analysis of the Green Infrastructure. Transition Scenarios for Land Use Planning of the Barcelona Metropolitan Area” respectivament. Aquestes ponències es van realitzar en el marc de la Conferència internacional de la International Association of Landscape Ecology (IALE) anomenada “Landscape Science and Landscape Ecology: Considering Responses to Global Challenges”. La conferencia es va celebrar entre els dies 14 i 18 de setembre de 2020 a Moscou, encara que les presentacions es van realitzar online.

En el següent enllaç podeu trobar més informació sobre la IALE International Conference 2020.