FORMACIONS
Un dels objectius fonamentals del LET és impulsar el debat i la recerca aplicada per tal de millorar el coneixement sobre el sistema socioecològic metropolità de Barcelona i, per extensió, d’altres metròpolis del món, i identificar-ne els elements crítics i estratègics pel planejament i la gestió del territori. Per això el LET participa en cursos de postgrau, acull tesis doctorals i realitza comunicacions a nivell local i conferències a nivell internacional (es relacionen les més significatives). Finalment, però molt important, es posa en marxa un “laboratori d’idees” composat pels Seminaris del LET i els Tallers del LET, que s’anunciaran regularment en aquesta plana i en els que tothom que hi estigui interessat està convidat a participar-hi (envieu un correu si voleu rebre informació actualitzada: letbcn@uab.cat).
Els Tallers del LET són públics i tenen l’objectiu de posar en comú temes d’especial interès, per la seva innovació i actualitat, en la planificació i gestió de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, partint del paradigma del tractament del ‘territori com a sistema’. Generalment consisteixen d’una presentació de 30 minuts per un expert en la temàtica i una taula rodona de 60 minuts on científics, tècnics, gestors i persones interessades puguin debatre i tractar d’arribar a un consens. És farà un recull de les principals idees i propostes en un Informe dels Tallers del LET. Cal confirmació d’assistència (letbcn@uab.cat).
2021
“Biodiversitat metropolitana: biodiversitat funcional?”. 9 de febrer de 2021. En línia a través de Zoom. Idioma: català i castellà. Programa. Inscripcions.